WWE 2K22 (PS5)

44.00

Udarite s najvećim i najrealističnijim WWE superzvijezdama i legendama: The Rock, Sasha Banks, Goldberg, Brock Lesnar i drugi.

Kategorije: , ,

Opis

REDIZAJNIRANI GAMEPLAY ENGINE. NOVE KONTROLE. SVE KARAKTERISTIKE KOJE MOŽETE RUKOVATI.

Istrgnuti sa tribina i udari sa potpunom kontrolom WWE univerzuma.

Udarite s najvećim i najrealističnijim WWE superzvijezdama i legendama: The Rock, Sasha Banks, Goldberg, Brock Lesnar i drugi.

Oživite ključne trenutke u legendarnoj karijeri Rey Mysterio u 2K Showcase-u i 619 na svom putu do superzvijezda. Booyaka!

Isprobajte priliku kao generalni menadžer WWE-a u MyGM-u – preuzmite uzde Raw, SmackDown, NXT ili NXT UK i sastavite svoj konačni spisak, a zatim se takmičite sa rivalskim GM-om da izgradite najveći brend u WWE univerzumu.

Krenite u ne jednu, već dvije MyRISE avanture, sa jedinstvenim muškim i ženskim pričama koje vam omogućavaju da odaberete svoje putovanje kao nikada prije.

Creation Suite se vratio i bolji nego ikad. Budite sami ili neko drugi. Zatim uđite u ring bilo kada i bilo gdje u svijetu.

Prvo u franšizi, potpuno nova MyFACTION vam omogućava da izgradite frakciju koja se može takmičiti sa nWo-om, sa sedmičnim događajima i redovnim ažuriranjima!

WWE 2K22: DRUGAČIJE

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.