Returnal (PS5)

42.00

Prekinite krug haosa na vanzemaljskoj planeti koja se uvijek mijenja.

Opis

Prekinite krug haosa na vanzemaljskoj planeti koja se uvijek mijenja.

Nakon što je sletjela na ovaj svijet koji mijenja oblik, Selene mora pretražiti neplodni krajolik drevne civilizacije kako bi pobjegla. Izolovana i sama, nalazi se u borbi zubima i noktima za preživljavanje. Iznova i iznova, ona je poražena – primorana da ponovo započne svoje putovanje svaki put kada umre.

Kroz nemilosrdnu roguelike igru, otkrit ćete da se, kao što se planeta mijenja sa svakim ciklusom, mijenjaju i predmeti koji su vam na raspolaganju. Svaka petlja nudi nove kombinacije, prisiljavajući vas da pomjerite svoje granice i svaki put pristupite borbi s drugom strategijom.

Oživljena zadivljujućim vizuelnim efektima, mračna ljepota propadajućeg svijeta oko vas prepuna je eksplozivnih iznenađenja. Od visokih uloga, paklene bitke, do visceralnih preokreta kroz oštra i kontrastna okruženja. Istražit ćete, otkriti i boriti se kroz neoprostivo putovanje, gdje misterija prati svaki vaš korak.

Dizajniran za ekstremnu mogućnost ponovnog igranja, proceduralni svijet Returnala poziva vas da obrišite prašinu pred porazom i prihvatite nove izazove koji se razvijaju sa svakim ponovnim rođenjem.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.