MXGP 2020 – The Official Motocross Videogame (PS4)

29.00

Uskočite na svoj motor i pustite da se adrenalin podigne uz ovo novo iskustvo igranja. Preuzmite kontrolu: otkrijte šta je novo u službenoj seriji.

Kategorije: , , ,

Opis

Zvanična video igrica prvenstva u motokrosu se vraća!

Uskočite na svoj motor i pustite da se adrenalin podigne uz ovo novo iskustvo igranja. Preuzmite kontrolu: otkrijte šta je novo u službenoj seriji.

TI SI ŠAMPION
Izazovite sve vozače, motore i timove u kategorijama MXGP i MX2 2020. Izgradite trkača u sebi i postanite šampion kakav ste oduvek sanjali da budete.

DIZAJNIRAJTE SVOJE SKOKOVE
Kreirajte savršenu numeru uz revolucionarni novi editor. Birajte između različitih postavki, iskoristite prednosti novih nadmorskih visina i podijelite svoje kreacije sa zajednicom.

REŽIM IGRAONICA I WAYPOINT
Poboljšajte svoju vožnju u ovom području za obuku, inspiriranom sugestivnim norveškim fjordovima, i istražite zadivljujući krajolik. Podignite takmičenje na novi nivo uz način rada Waypoint! Kreirajte vlastitu rutu postavljanjem kontrolnih tačaka na tlo. Podijelite svoje najbolje vrijeme na mreži da zaradite bodove koji će vam pomoći da napredujete kroz igru!

ONLINE TAKMIČENJA
Sa novim namenskim serverima, iskustvo za više igrača se podiže na nivo. Vrlo pouzdana veza, nula kašnjenja i vrlo velika propusnost. Nema više izgovora, novi izazovi čekaju!

EKSTREMNA PRILAGOĐAVANJE
Oslobodite svoju maštu i ostvarite najbolje rezultate prilagođavajući bicikle i vozače preko 110 službenih marki. Nije samo zabavno gledati, vaši izbori će uticati na vaš učinak.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.