Monster Energy Supercross (PS4)

33.00

Cross je opet super!

Zvanična videoigra Monster Energy AMA Supercross Championshipa se vraća sa svojim četvrtim izdanjem, najekstremnijim ikada!

Kategorije: , , ,

Opis

Cross je opet super!

Zvanična videoigra Monster Energy AMA Supercross Championshipa se vraća sa svojim četvrtim izdanjem, najekstremnijim ikada!

SUPER KARIJERA
Krenite putem koji će vas dovesti do uspjeha. Novi način karijere stavit će vaše sposobnosti na probu kako biste izvukli šampiona u vama!
Naučite nove sposobnosti jahanja u kategoriji „Budućnost“; usavršiti ih i pridobiti nove sponzore u kategoriji “Rookie“. Postanite pravi „Pro“ dovodeći svoj stil vožnje do krajnjih granica i izazivajući najteže protivnike u klasi 450SX.

KREATOR VLASTITE ZABAVE
Oslobodite maštu s novim uređivačem. Izgradite jedinstvene pjesme s modulima inspiriranim službenim pjesmama i podijelite svoje kreacije sa zajednicom.

NOVO JEDINJENJE
Istražite, tražite nove avanture, trenirajte i izazivajte svoje prijatelje u novom kompleksu. Trčite kroz fantastične otočne scenarije. Zadovoljite svoju želju za uzbuđenjima!

SUPER JAHAČI, SUPER STAZE
Odaberite svog omiljenog vozača iz vojske od preko 100 vozača dok se krećete u kategorijama 450SX i 250SX. Trkajte se na 11 stadiona i na 17 staza u sezoni.

FULL CUSTOMIZATION
Preko 100 zvaničnih brendova za prilagođavanje bicikala i vozača. Autografirajte svoj Supercross!

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.