Crysis Remastered Trilogy (PS4)

33.00

Crysis Remastered Trilogy uključuje:

  • Crysis Remastered
  • Crysis 2 Remastered
  • Crysis 3 Remastered

Opis

Crysis Remastered Trilogy uključuje:

Crysis Remastered:
Ono što počinje kao jednostavna spasilačka misija postaje bojno polje novog rata dok se vanzemaljski osvajači roje preko lanca ostrva Lingshan. Igrajući kao super-vojnik Prorok, naoružani ste moćnim nanoodijelom opremljenim brzinom, snagom, oklopom i sposobnostima maskiranja. Koristite ogroman arsenal modularnog oružja i prilagodite svoju taktiku i opremu da dominirate neprijateljima u ogromnom svijetu sandboxa.

Crysis 2 Remastered:
Vanzemaljci su se vratili u svijet opustošen klimatskim katastrofama. Dok osvajači opustoše New York i započinju napad koji prijeti potpunim uništenjem čovječanstva, samo vi imate tehnologiju da vodite uzvratnu borbu. Opremljen nadograđenim Nanosuit 2.0, prilagodite svoje odijelo i oružje u realnom vremenu i otključajte nove moćne sposobnosti u borbi za opstanak čovječanstva.

Crysis 3 Remastered:
Vraćajući se u borbu kao super-vojnik Prorok, potraga za vanzemaljcem Alpha Cephom se nastavlja, ali sada morate razotkriti i istinu iza C.E.L.L. korporacije, koja je New York City pretvorila u prostranu urbanu prašumu zaštićenu ogromnom nanodomom. Borite se kroz sedam različitih okruga i desetkovajte svoje protivnike u plamenu grube sile koristeći superiornu tehnologiju Nanosuita, ili koristite skrivenost da postignete svoje ciljeve i postanete tihi spasilac čovječanstva. Opremljen vašim moćnim i smrtonosnim novim lukom Predator, ne postoji pogrešan način da spasite svijet.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.