Chivalry 2 Special Edition (PS4/PS5)

33.00

Chivalry 2 je slasher za više igrača u prvom licu inspirisan epskim srednjovjekovnim filmskim bitkama.

Opis

Ovaj proizvod vam daje pravo da preuzmete i digitalnu PS4™ verziju i digitalnu PS5™ verziju ove igre.

Funkcionalnost međugeneracijske zabave planirana je kao budući dodatak

Vratite se na vrhunsko srednjovjekovno bojno polje.

– Jousting Knight Armor – Idite na teren za turnir u slavnom Jousting Knight oklopu, dostupnom u jedinstvenim setovima za Masona i Agathu Knights.
– Kraljevski mač – rukujte legendarnim kraljevskim mačem da pokažete saveznicima i neprijateljima ko je pravi vođa na bojnom polju.
– Gold Horseman’s Axe – Secite glave sa stilom sa sekirom Zlatnog konjanika i pokušajte da ne pokvarite njen zamršeni dizajn metalne konstrukcije dok to radite!
– Novost ruža – Izrazite svoju ljubav prema bitci sa novitetom ruže, dodanim u vaš inventar.
– 1000 kruna + 5000 zlata – Primite 1000 kruna (premium valuta) – i 5000 zlata (valuta koja se može zaraditi), koristi se za otključavanje novog oklopa, pojavljivanja oružja i još mnogo toga!

Potpuno kovan za PlayStation 5
Napravljen da u potpunosti iskoristi prednosti PS5 hardvera, srednjovjekovno ludilo Chivalry 2 za 64 igrača radi u veličanstvenoj 4K pri 60 FPS s prekrasno prikazanim detaljima, impresivnim haptičkim povratnim informacijama i drugim značajnim poboljšanjima koja su omogućena na PlayStation 5. Chivalry 2 također podržava unakrsno generacijske nadogradnje sa verzija trenutne generacije kada nadogradite na PlayStation 5 sistem.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.