A Way Out + It Takes Two (PS4/PS5)

35.00

It takes Two

Ukrcajte se na najluđe putovanje u svom životu u It Takes Two, platformskoj avanturi koja savija žanrove stvorena isključivo za saradnju.

A Way Out

A Way Out je ekskluzivna zajednička avantura** u kojoj igrate ulogu jednog od dva zatvorenika koji odvažno bježe iz zatvora.

Opis

It takes Two

Ukrcajte se na najluđe putovanje u svom životu u It Takes Two, platformskoj avanturi koja savija žanrove stvorena isključivo za saradnju. Pozovite prijatelja da se besplatno pridruži uz Friend’s Pass* i radite zajedno na velikom broju izazova u igrici koji ometaju radosno.
Savladajte jedinstvene i povezane sposobnosti karaktera na svakom novom nivou. Pomozite jedni drugima kroz neočekivane prepreke i trenutke koji se smeju na sav glas. Prihvatite iskrenu priču o prekinutoj vezi.

A way out

A Way Out je ekskluzivna zajednička avantura** u kojoj igrate ulogu jednog od dva zatvorenika koji odvažno bježe iz zatvora.
Ono što počinje kao uzbudljivi proboj brzo se pretvara u nepredvidivu, emotivnu avanturu za razliku od bilo čega što smo ranije vidjeli ili igrali.
A Way Out je iskustvo koje se mora igrati sa dva igrača. Svaki igrač kontrolira jednog od glavnih likova, Lea i Vincenta, u nevoljnom savezu da pobjegnu iz zatvora i dobiju slobodu.
Igrajte cijelo iskustvo sa svojim prijateljima besplatno koristeći funkciju besplatni probni period za prijatelje.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.