Politika privatnosti

Na GamesBox sajtu, koji je dostupan na https://gamesbox.me/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja GamesBox i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice s obzirom na informacije koje su dijelili i / ili prikupljali na GamesBox sajtu. Ova politika se ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem kanala koji nisu ove veb lokacije.

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci koje trebate da navedete i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date biće vam jasni u trenutku kada tražimo od vas da date svoje lične podatke.
Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, poput vašeg imena, adrese e-pošte, telefonskog broja, sadržaja poruke i / ili priloga koje nam možete poslati i bilo koje druge informacije koje odlučite da pružite.
Kada se registrujete za nalog, možda ćemo zatražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, ime kompanije, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na razne načine, uključujući:

 • Obezbjeđivanje, upravljanje i održavanje naše veb stranice
 • Poboljšanje, personalizovanje i proširenje naše veb stranice
 • Shvatanje i analiziranje kako koristite našu veb stranicu
 • Razvijanje novih proizvoda, usluga, funkcija i funkcionalnosti
 • Komunicirajte sa nama, bilo direktno ili preko jednog od naših partnera, kako bismo vam obezbijedili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na veb lokaciju, a u marketinške i promotivne svrhe
 • Šaljite nam e-mailove – Pronađite i spriječite prevaru

Datoteke sa bjeleškama

GamesBox slijedi standardnu proceduru korišćenja datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posjetioce kada posjete veb lokacije. Sve hosting kompanije rade ovo i to je dio analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni u datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), pečat datuma i vremena, stranice sa referencama / izlazima i mogući broj klikova. Oni nisu povezani sa bilo kojim informacijama koje mogu lično da identifikuju. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje veb lokacije, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i veb svetionici

Kao i bilo koja druga veb lokacija, GamesBox koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za čuvanje podataka, uključujući želje posjetilaca i stranice na veb lokaciji kojima je posjetilac pristupio ili ih posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posjetilaca i / ili drugih informacija. Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte „Šta su kolačići“. Informacije u vezi sa kolačićima iz ove Politike o kolačićima su od proizvođača politike privatnosti.

GDPR prava na zaštitu podataka

Željeli bismo da budemo sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

 • Pravo na pristup – Imate pravo da zahtjevate kopije svojih ličnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.
 • Pravo na ispravku – Imate pravo da zahtjevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zahtjevate da dopunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.
 • Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtjevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.
 • Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zahtjevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.
 • Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo da podnesete prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.
 • Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtjevate da podatke koje smo prikupili prenesemo u drugu organizaciju ili direktno vama pod određenim uslovima. Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o djeci

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci dok koriste Internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i / ili nadgledaju i vode svoje mrežne aktivnosti. GamesBox ne prikuplja svjesno lične podatke koji mogu da identifikuju djecu mlađu od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovakve informacije na našoj veb stranici, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da odmah uklonimo takve podatke iz naše evidencije.